Cetusan Revolusi

Sharing is Loving. Loving is Caring. Caring is …… pandai-pandai la isi.

Posted on: December 12, 2010

Assalamualaikum w.b.t.  dan selamat sejahtera rakan-rakan dan sahabt handai

Agak-agak mesti nak baca apa entri tajuk ini. Nak tiru cara blog Tun Mahathir. Jangan marah ya Tun.

1. Semalam, satu hari travel dari KL, lepas itu ke Dubai dan sekarang dah berada di Kota London.

2. Kali ini, lain sikit. Labi nak Emirates Airlines. Pergh, lagu masyuk dari MAS Airlines. Makanan lagi sedap. Orang kata, kalau perut di jaga betul-betul inshaAllah semua akan okay.

3. Bukan apa,Labi jalan-jalan dengan keluarga Labi dan nak ‘attend’ my sister graduation. Nasib baik ada duit bisnes kalau tak , tak boleh nak jalan London, UK 2 kali setahun. Bisnes kan 9/10 keuntungannya berbanding makan gaji.

4. Ini semua tengah tidur, Labi tengah online dan sambil update blog ini. Pergh internet 3G laju super. 15 pound je untuk sebulan. Padanlah, Raja Petra boleh duduk London sambil update blog. Super best..Labi nak jadi macam Raja Petra lah..

5. Sambil-sambil bercuti ini, Labi tengah nak khatamkan buku pasal business. Sekarang ni, Labi sedang giat buat part-time. Labi seronok buat part-time ini sebab memang masyuk.

6. Nak kongsi kepada rakan-rakan, kalau berminat bolehla Labi kongsikan bersama. Labi percaya ramai sahabat handai kat luar sana nak tau apa business Labi kan?? Tak payahlah tau, sebab Labi percaya kalau labi bagitau, confirm akan berjaya.

7. Oklah, Labi nak pegi dinner.

Tuhan tak SMS kita, Tuhan tak telefon kita…Tapi Tuhan gerak hati kita untuk Berubah..- Daripada Master Sifu Cikgu Amir..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Author/Pengarang

Iklan @ CR

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 14 other followers

Iklan @ CR

RSS iluvislam.com website (recommended)

  • An error has occurred; the feed is probably down. Try again later.

Mari Bersedekah

SVision Studio

Mercumaya: Web Hosting

Categories

Top Clicks

  • None

TQ Come Again

  • 9,340 hits

Tweet!

Error: Twitter did not respond. Please wait a few minutes and refresh this page.

Flickr Photos

Ceannabeinne

Cuckoo, Cuckoo

All the Small Mistakes

More Photos
%d bloggers like this: